Onze discovery Trips

Trips op maat gemaakt voor jou

We maken onze trips zodat ze aansluiten bij jouw wensen. Of je nu een team building oefening organiseert of touristen wilt begeleiden door jou stad, wij kunnen je helpen. Samen maken we de perfecte trip en kunnen jou gebruikers op avontuur! 

 

Klant focus

Kwaliteit

Fixed route

Samen maken we een discovery trip die jij kunt door geven aan jouw gebruikers. Dit kan als onderdeel van een boottocht of rondleiding zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. In de trip lopen de gebruikers in een vaste route van punt naar punt waarbij ze de omgeving verder ontdekken. Op deze locatie kunnen ze informatie krijgen door middel van een stuk tekst, een vraag of een audio fragment. Hoe de trip er echt uit gaat zien, dat bepaal jij! 

 

Open World Exploration - Crazy 88

In deze vorm van Discovery Trip is de route niet bepaald, alleen de omgeving waarin het spel zich plaats vindt. Het is aan de gebruiker om te bepalen hoe die de omgeving ontdekt. Daarnaast kan men in teams tegen elkaar strijden om de hoogste score te halen. Het is een race tegen de klok en tegen elkaar! 

Customized Trips

Heb jij specifieke wensen? Geen probleem. We kunnen samen met jou die unieke trip maken die voldoet aan al jouw eisen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een audio tour of een gamification vraagstuk, wij kunnen je ondersteunen met de trip die bij jou past.